Messi zdrobeşte echipa a doua a Barcelonei

20 Oct 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Messi zdrobeşte echipa a doua a Barcelonei

Messi distruge echipa a doua a Barcelonei.

Echipa a doua este Manchester City, cea pe care catalanul Guardiola încearcă să o deprindă cu tainele fotbalului de posesie. I-a ieşit ceva pînă acum, formaţia şeicilor desenează trasee sofisticate,imaginează scheme de joc surprinzătoare pentru adversari dar nu are scînteia magică a jucătorului ieşit din tipare.Seamănă cu Barcelona dar nu-l are pe Messi.

S-a văzut aseară,pe Camp Nou, ce reprezintă argentinianul pentru Barcelona :cheia spectacolului magic al formaţiei catalane. Messi a dat trei goluri şi a pasat decisv la al patrulea. Plus că a scos penalty-ul ratat de Neymar.Un 4-0 pentru catalani,scor care a făcut presa engleză sî-l critice virulent pe catalan. Dar Guardiola nu are nicio vină. Aseară,mingea nu a ţinut nici cu Barcelona ,nici cu Manchester City. Doar cu Messi-şi de aici un spectacol de ţinut minte. Şi evident o redeschidere a discuţiei privind cîştigătorul viitorului Balon de Aur.

Şi a mai fost o întîmplare care spune multe despre argentinian şi colegii săi de echipă. Spre finalul jocului, Messi intră în careu şi nu poate fi oprit decît prin fault. Acesta avea deja trei goluri şi evident că nimeni nu ar fi fost mirat dacă Messi ar fi executat lovitura de la 11 metri acordată de arbitru. Acesta ,însă, l-a lăsat pe Neymar să execute lovitura.

Un lucru e cert: Ronaldo nu ar fi renunţat niciodată la un penalty în favoarea unui coechipier.

De aceea Messi este unic...

Alte stiri din Sport

Ultima oră