Ciocu’ mic şi joc de glezne. Cât costă în România o ceartă cu o ziaristă

13 Apr 2016 | scris de Sorin Anghel
Ciocu’ mic şi joc de glezne. Cât costă în România o ceartă cu o ziaristă


Luna trecută, gruparea ilfoveană s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la CSMS Iaşi. Întâlnirea dintre cele două formaţii ar fi fost una banală dacă la finalul jocului Ionel Ganea nu ar fi avut un dialog deloc în spriritul fair-play-ului cu o ziaristă locală. Tehnicianul a fost taxat la câteva zile de conducerea clubului cu care se află sub contract. Ganezu’ a primit un ultim avertisment şi o amendă de 5.000 de lei.


Cazul nu s-a încheiat însă. El a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină şi Etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal. Astfel, antrenorul celor de la FC Voluntari s-a mai ales cu încă o amendă, de această dată în valoare de 3.400 de lei. De asemenea, fundaşul Bogdan Mitache, tot de la FC Voluntari, a fost suspendat două jocuri şi amendat cu 3.000 de lei, după cartonaşul roşu primit la meciul cu ACS Poli Timişoara, din etapă trecută (1-2).

Totodată, antrenorul cu portarii al ilfovenilor, Emil Attila Szolomayer, a primit o suspendare de două partide şi a fost amendat cu 320 de lei. Fundaşul bulgar Venelin Filipov (FC Voluntari) a primit o suspendare de o etapă şi o penalitate sportivă de 740 lei, potrivit site-ului Ligii Profesioniste de Fotbal.

Alte stiri din Sport

Ultima oră