Fotbal: Arbitrul este rănit, părăseşte terenul, iar speker-ul face apel la tribune pentru un voluntar

08 Aug 2015
Fotbal: Arbitrul este rănit, părăseşte terenul, iar speker-ul face apel la tribune pentru un voluntar
Fotbalul de amatori oferă uneori şi scene comice, aşa cum s-a întâmplat, vineri, 7 august, la partida dintre SR Colmar şi FC Chambly, ]n Franţa.
Echipele evoluează în campionatul naţional şi s-au confruntat cu o situaţie ieşită din comun care ar fi putut pecetlui partida, relatează France Bleu Alsace. Dar iată scena cu pricina.
Partida se desfăşura normal, când arbitrul, Mr Kristo a cerut oprirea meciului în minutul 22. O cerere care este dictată frecvent în perioada verii.
Jucătorii s-au îndreptat spre tuşă pentru a se răcori din cauza caniculei care domina incinta Stadium Colmar. Dar ce să vezi? După câteva minute, partida nu s-a reluat.
Motivul? Arbitrul, victima unei leziuni musculare, a părăsit terenul. Jucătorii nu ştiau ce se întâmplă, aşteptând cu răbdare până când o voce s-a auzit pe stadion.
Speaker-ul de pe Stadium a lansat un apel : "Este nevoie de un arbitru oficial, vă rog, un arbitru oficial ". Scena de comedie a fost comentată intens pe reţele de socializare, mai ales că din tribune s-a oferit un fost arbitru, mai scrie Huffington Post.

Alte stiri din Sport

Ultima oră