FC Sevilla a castigat Europa League pentru a patra oara

28 Mai 2015
FC Sevilla a castigat Europa League pentru a patra oara
Dnepr n-a reusit sa furnizeze surpriza in finala Europa League si a trebuit sa se recunoasca invinsa in aceasta seara, scor 3-2, de catre FC Sevilla. Ucrainenii nu au jucat deloc rau, nu s-au ascuns in defensiva, insa adversarul a obtinut cel de-al patrulea trofeu european absolut meritat.

Pentru Seviila, Europa League face parte din meniul casei. Elevii lui Unay Emery, tehnician curtat in acest moment de Napoli, AC Milan si Real Madrid, s-au vazut condusi in debutul partidei, insa nu s-au predat, au presat si au evitat surpriza. Spaniolii au intors rezultatul rapid, insa la pauza s-a intrat cu 2-2, dupa ce Dnepr a reusit sa restabileasca egalitatea dintr-o faza fixa.

In partea a doua a jocului s-a jucat deschis, iar echipa mai buna si-a adjudecat trofeul. Sevilla nu a castigat meciul usor. A facut insa spectacol, a prezentat un fotbal spectaculos, iar victoria a venit datorita experientei si vicleniei de care jucatorii sai au dat dovada. Dnepr a opus o rezistenta nesperat de puternica si a iesit de pe teren cu fruntea sus.

Echipa din Ucraina si-a depasit conditia nu doar pana in finala, ci in aceasta seara. Efortul celor de la Dnepr a fost considerabil, iar prezenta in ultimul act al competitiei nu trebuie sa fie considerata de absolut nimeni o surpriza. Adversarul care i-a furat trofeul reprezinta cel mai puternic campionat din Europa. La Liga a dat castigatoarea Europa League si va fi reprezentata la 6 iunie de Barcelona in finala Champions League.

Alte stiri din Sport

Ultima oră