Ce spune Cristiano Bergodi după retrogradarea Rapidului din Liga I

24 Mai 2015
Ce spune Cristiano Bergodi după retrogradarea Rapidului din Liga I
 Echipa Rapid București a retrogradat din Liga I de fotbal, după ce a fost învinsă de CFR Cluj cu scorul de 2-1 (0-0), sâmbătă seara, la Cluj-Napoca, într-un meci din etapa a 33-a, penultima a campionatului.

CFR și-a consolidat locul al treilea în clasament, după ce a primit vineri înapoi cele 24 de puncte cu care fusese penalizată de FRF.

În tur scorul a fost egal, 0-0.

Rapid are o singură victorie în ultimele cinci partide (două egaluri, două eșecuri). CFR e neînvinsă de șapte partide (patru victorii, trei egaluri).

Rapid nu mai are nicio șansă de a se salva de la retrogradare, fiind la șase puncte de zona de siguranță, când a mai rămas o etapă de disputat. Alături de Rapid mai sunt virtual retrogradate Ceahlăul Piatra Neamț, Oțelul Galați și Universitatea Cluj. Ultimele două echipe care vor merge în eșalonul secund se vor alege dintre Pandurii Tg Jiu, Gaz Metan Mediaș, Concordia Chiajna și FC Brașov.

Cristiano Bergodi, antrenorul echipei de fotbal Rapid București, a declarat după înfrângerea de la Cluj, că îi pare rău pentru toată lumea care iubește această grupare că formația giuleșteană a retrogradat din Liga I.

„A fost un meci decisiv. Din păcate, am ratat multe ocazii în prima repriză, iar a doua a fost complet diferită. Păcat pentru Rapid, pentru fani, pentru băieți, ca au muncit foarte bine, cel puțin de când am venit eu. Îmi pare rău pentru toată lumea care iubește Rapidul'”, a spus tehnicianul italian pentru digisport.ro, preluat de agerpres.ro.

În continuare, el a spus: „Am avut avantaj numeric, dar am ratat mult. Nu știu ce s-a întâmplat în repriza a doua, pentru că nu a mai fost aceeași echipă din prima parte a meciului. Am avut ocazii mari, am jucat foarte, foarte bine, apoi nu știu ce s-a întâmplat”.

Chiar dacă nu a reușit să evite revenirea Rapidului în liga a doua, Bergodi nu regretă ca a acceptat să vină în Giulești și să-l înlocuiască pe Cristi Pustai.

„Nu regret nimic, deloc. Am venit la Rapid, înainte de toate, pentru că m-am simțit foarte bine aici în anul 2007. Am venit cu plăcere și cu inima deschisă. Situația era dramatică, aveam 6-7 puncte în urma Brașovului și nimeni nu s-a gândit că CFR își va primi punctele de la TAS”, a precizat antrenorul.

În privința viitorului său, Bergodi susține că nu poate da un răspuns în acest moment.

„Sincer, nu pot spune dacă rămân. Mai este un meci și trebuie să respectam brandul Rapid și suporterii care au venit în masă aici. Nu pot să pun nimic despre viitorul meu, nu are rost acum”, a a arătat antrenorul giuleștenilor.

Alte stiri din Sport

Ultima oră