Parcul Herăstrău, gazda unei ştafete cu scop umanitar

26 Mai 2015
Parcul Herăstrău, gazda unei ştafete cu scop umanitar
Bucurestenii amatori de ciclism si nu numai sunt invitati maine, 27 mai, cu incepere de la ora 12:00, in Parcul Herastrau, in zona Pavilionului H, langa debarcader, pentru a participa la turul ciclist simbolic organizat de catre Asociatia de Scleroza Multipla din Romania in cadrul campaniei Stafeta Ciclista SM 2015, cu ocazia Zilei Mondiale a Sclerozei Multiple.

„Scopul campaniei este solidarizarea și încurajarea pacienților afectați de scleroza multiplă în lupta lor cu acastă maladie si promovarea accesului pacientilor la servicii, in institutii, la formele de invatamant, tratament, etc, aceesul fiind si tema zilei mondiale din acest an”, anunta organizatorii.

Stafeta Ciclista SM 2015 a inceput la 20 mai si se va incheia maine, in Parcul Herastrau. Bucurestenii se pot implica venind la eveniment cu bicicleta, insotind ciclistii stafetei prin parc si prin oras, scriind un mesaj de incurajare intr-un post-it oferit de organizatori sau postand pe Facebook. O fotografie nu vindecă, dar poate mângâia, iar atenția voastră încălzește inimi care au nevoie. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră