Bicicleta pe care si-o doreste orice femeie

18 Mai 2015
Bicicleta pe care si-o doreste orice femeie
Scott Contessa Solace 35 se adreseaza reprezentantelor sexului frumos si reprezinta o optiune importanta pentru cele care o bicicleta cu cadru de carbon la un pret accesibil. Bicicleta se prezinta ca fiind vioaie si receptiva. Franele sunt de la Shimano si asigura un sentiment de siguranta pentru o domnisoara aflata la primele sale zile pe bicicleta, atunci cand ar putea avea emotii mari pe coborari.

Cadrul pare usor mai mare, dar in timpul plimbarilor este uimitor de confortabil. Pentru ca pretul nu este mare pentru o bicicleta din carbon, este clar ca la nivelul componentelor s-au folosit doar piese entry-level. De exemplu, schimbatoarele de viteze Shimano Tiagra nu sunt tocmai stralucitoare. Si mai sunt si alte amanunte care pot face plimbarea cu Scott Contessa Solace 35 un pic dificila pentru orice incepatoare.

Contessa Solace a fost intotdeauna o bicicleta excelenta, iar optiunea Solace 35 se anunta o afacere buna. Pretul este unul din zona de mijloc a pietei bicicletelor de carbon.
 

Alte stiri din Sport

Ultima oră