Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Ion Cristoiu - video

04 Mai 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat:  Ion Cristoiu - video

Vede. Prevede. Știe tot. Află tot. Comentează. Critică. Laudă. Teoriile lui inedite te pun pe gânduri și îți oferă, de fiecare dată, o perspectivă nevăzută și inedită a problemei.

Publicistul şi scriitorul Ion Cristoiu vorbește la Marius Tucă despre războiul din Ucraina și despre logica lui. A ajuns acest conflict să îi domine pe marii lideri ai planetei și cum se vor desfășura, de acum înainte, ostilitățile? Care este, potrivit oficialilor americani, scopul războiului?

Există un interes al rușilor în a cuceri Republica Moldova? În cazul în care această teorie s-ar adeveri, care va fi scenariul în legătură cu țara noastră? Cum se vede România în mijlocul acestei lumi într-o continuă schimbare? Este politica românească actuală un fel de râsu-plânsu sau perspectivele nu sunt chiar așa sumbre?

O discuție aprinsă, pertinentă, necesară despre lumea de astăzi și demonii ei. În stilul lui Marius Tucă și Ion Cristoiu. Au cu ce, domnule!

“Simț enorm și văz monstruos” (I.L.Caragiale)

Află cele mai importante știri ale zilei doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră