Un urs intră într-o casă şi cântă la pian (VIDEO)

08 Iun 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Un urs intră într-o casă şi cântă la pian (VIDEO)

Katie Hawley nu era acasă când un urs negru i-a făcut o vizită în Vail, Colorado. A lăsat accidental fereastra bucătăriei deschisă și ursul a alunecat prin ea, ca și cum ar fi fost familiarizat cu modelul, scrie washingtonpost.com

Ajuns în camera de zi, după cum au dezvăluit mai târziu camerele de supraveghere, ursul s-a familiarizat cu locul, a ţopăit în jurul mesei de cafea și a cântat la pian. 

 

 

Nu era un Bear-thooven, iar "Claire de Lune" era mai mult "Bear de Lune": un afon. Poliția de la Vail, obișnuită cu întâlnirile între urși și oameni în orașul montan, l-a descris "insuportabil" și "cenuşiu".

Hawley, o studentă de 21 de ani, habar n-avea când a ajuns acasă că a vizitat-o ursul. În camera, care fusese nu demult sala de concerte a ursului, nu era nici un deranj. Abia în hol și în bucătărie, ursul a lăsat niscaiva semne.

Deschisese frigiderul și sertarul congelatorului. A golit vasele cu căpșuni și banane înghețate şi a răsturnat o cutie de făină. A băut sirop pentru clătite și a sfăşiat un pachet de fulgi de ciocolată. A fost însă mai delicat cu untul de arahide.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră