Just for fun! Care sunt zodiile cu nativi mai slăbuți la minte

20 Mai 2017
Just for fun! Care sunt zodiile cu nativi mai slăbuți la minte

Dacă aveați prin gând faptul că forțele Universului și-au dat mâna să împlinească doar lucruri minunate și destine înfloritoare, ei bine, eliminați-l!

Horoscoapele, în care ne aruncăm cu voluptate pentru a primi confirmarea că suntem unici, frumoși, norocoși, fericiți și mai ales modești, vă expun astăzi și lucruri mai puțin pozitive, prin bunăvoința celor ce-au considerat că este necesar să primim și vești proaste.

Așadar, verificați care sunt zodiile în care nativii au fost declarați unilateral, mai slăbuți din punct de vedere intelectual. Dacă faceți parte dintre ei, treceți mai departe, dacă aveți prieteni, rude, cumetri, cunoscuți, evident, merită să glumiți pe seama lor. 

Balanta
Balanta este o zodie nesigura pe ea si pe capacitatile ei, iar asta nu poate decat sa fie o slabiciune de care altii pot profita foarte usor. Tocmai pentru ca isi cunosc si ei limitele, incearca sa pastreze aparentele si joaca pe mai multe fronturi. Doar ca joaca atat de prost incat pierd mereu, orice ar face. Sunt oameni naivi, carora daca cineva li se baga pe sub piele, le castiga increderea usor. Si uite asa se expun riscului de a fi calcati in picioare.

Berbec
Berbecii sunt genul de persoane care cred ca tot ce zboara se mananca si greu le poti schimba aceasta optica. Iau totul exact asa cum li se serveste si din aceasta cauza e foarte usor sa-i duci de nas. Pentru ca sunt sinceri, au impresia ca si cei din jurul lor sunt la fel. Nu de putine ori sunt pacaliti de propria naivitate, iar increderea oarba pe care o au in oameni ii fac sa sufere destul de mult.

Gemeni
Gemenii stiu sa disimuleze, dar nu stiu sa recunoasca oamenii care ii duc de nas. Se lasa foarte usor pacaliti, mai ales atunci cand sunt indragostiti si asa ajung sa fie sclavii inimii. Iubirea e punctul lor slab, doar ca nu sunt constienti de asta. Isi asuma uneori riscuri uriase fara sa isi dea seama la ce se expun. Naivi si pozitivi, Gemenii cred mereu ca lumea este buna si calda si asta le face mult rau cateodata.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră