Fără număr, fără dușmani! Adrian - Copilul Minune, un gest pentru posteritate... (FOTO)

24 Mai 2017
Fără număr, fără dușmani! Adrian - Copilul Minune, un gest pentru posteritate... (FOTO)

Deși părea să fi intrat în uitarea publică, Adrian - Copilul Minune (sau doar Adrian Minune, că în unele relatări ale media se pare că s-a maturizat între timp) revine spectaculos în prim-planul atenției printr-un gest prea puțin aștepta a se produce vreodată, șo pe care, cu răbdare, îl veți afla citind rândurile acestui articol.

Așezat la o masă a unui restaurant fast-food, nici chiar el, Adrian Minune, n-avea habar ce-i pregătise destinul, în așteptarea burgerilor și a cartofilor prăjiți, cu sau fără ketch-up sau maioneză.

Îngânând în minte versuri din manelele lui Minune, aflat la vremea anilor de liceu, un adolescent dotat cu simț al umorului și ironie, s-a apropiat, cum alfel decât cu timiditate de masa lui, cerând un autograf. Și nu unul oricare, ci chiar pe manualul de matematică pentru clasa a IX-a!

La început a fost refuzul, dar Adrian Minune a consimțit să-și depună slovele pe o coală a manualul, de abia după  de abia a primit confirmarea că  nu era un bun din fondul școlii, ci era achiziționat din banii personali ai adolescentului.

Ce mai putem comenta?  Litere mici pentru om, cuvinte înscrise pentru eternitate, pentru că întâlnirea cu un autograf semnat de Adi Minune pe o carte de matematică va deveni pentru bibliotecarii vremurilor ce-or va să vie aproape sinonim cu bătaia de cap!

 

 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră