,,Collateral Beauty: A doua şansa” vine în weekend în cinematografe

04 Ian 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
,,Collateral Beauty: A doua şansa” vine în weekend în cinematografe

Din ea fac parte Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley, Michael Peña, Naomie Harris, Jacob Latimore, precum şi două actrițe premiate la Oscar: Kate Winslet şi Helen Mirren.

Tragedie
Când un prosper director comercial din New York este lovit de o tragedie îngrozitoare, decide să-și rupă legăturile cu toată lumea. În timp ce prietenii săi devin din ce în ce mai îngrijorați pe măsură ce încearcă cu disperare să reînnoade legăturile cu el, acesta caută răspunsuri în univers, scriind scrisori Dragostei, Timpului și Morții. Dar abia când scrisorile sale vor stârni neașteptate răspunsuri personale va înțelege Howard cum aceste trei constante se împletesc pe parcursul unei vieți trăite din plin și cum chiar și cea mai dureroasă pierdere poate dezvălui momente de frumusețe, pline de înțeles.

O versiune specială a noii melodii „Let’s Hurt Tonight”, cântată de OneRepublic, trupă nominalizată la premiile Grammy și câștigătoare a discului de platină, rulează odată cu genericul final al peliculei.

Din 6 ianuarie, „Collateral Beauty: A doua şansă” îi aduce în premieră pe marile ecrane pe Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley, Kate Winslet şi Helen Mirren.

Collateral Beauty still 3

Alte stiri din Film

Ultima oră