Cotidianul New York Times face un studiu legat de corupţia în România

02 Feb 2017 | scris de Marina Constantinoiu
Cotidianul New York Times face un studiu legat de corupţia în România

Cotidianul american New York Times face, pe site-ul său, un studiu în legătură cu fenomenul corupţiei din România şi îndeamnă cititorii, în special pe cei din ţara noastră, să răspundă la o serie de întrebări despre experienţa lor cu aceasta.

„Noul Guvern al României se confruntă cu o mişcare de protest tot mai amplă privind măsurile considerate drept permisive faţă de corupţie. Vrem să îi ascultăm pe cititorii români care au resimţit efectele corupţiei”, scrie publicaţia.

„La serviciu sau la distracţie, la scară largă sau mică, în căutarea îngrijirii medicale, a unei educaţii sau a orice altceva, cum a devenit corupţia o forţă în viaţa dumneavoastră?”, continuă New York Times, care precizează că informaţiile vor putea fi folosite în materiale viitoare.

Postarea scurtă în limba engleză este urmară de un mesaj în limba română:

"Noul guvern al României se confruntă cu intensificarea unei mișcări de protest împotriva unor măsuri considerate permisive față de corupție. The New York Times vrea să colecteze mărturii din partea românilor care au simțit efectele corupției. În ce fel corupția vă afectează viața? Ați fost victimă sau martor la fapte de corupție la servici sau în timpul liber, la medic, în educație sau în alte domenii? Este posibil să vă folosim mărturiile într-un articol viitor".

Rubricile pot fi completat AICI, de către cei care doresc să fie parte a acestui studiu.

Alte stiri din Externe

Ultima oră