Alanis Morissette, prădată de hoți! I-au furat bunuri în valoare de 2 milioane de dolari!

15 Feb 2017
 Alanis Morissette, prădată de hoți! I-au furat bunuri în valoare de 2 milioane de dolari!

Casa cântăreței canadiene Alanis Morissette din Los Angeles a fost prădată de hoți, care au reușit să plece cu bijuterii și alte bunuri în valoare totală de două milioane de dolari, informează TMZ.com. 

Un purtător de cuvânt al poliției din Los Angeles  a confirmat jaful precizând că au fost furate dintr-un seif aflat într-o casă din Brentwood bijuterii și bunuri în valoare de 2 milioane de dolari, însă acesta nu a dezvăluit numele proprietarului casei jefuite.

Alanis Morissette nu a comentat incidentul, totuși, în postarea sa de duminică de pe Twitter, spune că a ales să se concentreze pe lucrurile pozitive din viața ei, ci nu pe cele negative.

Nu e primul eveniment în care Morissette se desparte de valori materiale, în urmă cu un an ea și-a dat în judecată reprezentanții pentru dispariția a 4,7 milioane de dolari, fostul manager al cântăreței, Jonathan Todd, recunoscând, luna trecută, că i-a furat clientei sale cinci milioane de dolari în perioada 2010 — 2014. 

Artista a devenit cunoscută la nivel mondial prin hituri ca „You Oughta Know”, „Hand in My Pocket” și „You Learn”, la mijlocul anilor ’90, iar aceasta ar avea o avere estimată la 45 de milioane de dolari. 
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră