Ajută-mă, te rog! Momentul de agonie al româncelor incendiate la Paris și reacția unui conațional (VIDEO)

16 Iun 2017
Ajută-mă, te rog! Momentul de agonie al româncelor incendiate la Paris și reacția unui conațional (VIDEO)

Despre atacul produs asupra unui restaurant românesc din Auberville, o suburbie pariziană, nu se vorbește aproape deloc în media franceză, deși a fost un incident care a produs suferință.

Duminică seara, trei persoane cu fețele acoperite de cagule au atacat cu grenade lacrimogene localul Transilvania, iar în confuzia creată, au pulverizat în jur cu spray paralizant apoi au stopit în jur cu benzină, incendiind restaurantul, având grijă ca focul să cuprindă și scările de ieșire, pentru a-i bloca pe cei aflați în interior.  

12 persoane, între care trei de origine română, au fost rănite în teribilul atac. Două dintre ele sunt în stare gravă, barmanițele Lidia, în vârstă de 23 de ani, şi Domnica, de 21.

Presa franceză dezvăluie că, în momentul atacului, în local se pare că se aflau mai mulți poliţişti, şase dintre ei fiind răniți ușor.

Anchetatorii iau în calcul varianta ca atacul să fi fost o răfuială între membrii a două comunități, însă nu este exclusă nici posibilitatea ca țintele să fi fost chiar oamenii legii aflaţi în restaurant. 

Agonia celor două românce a fost filmată de un conațional, către care s-au îndreptat și speranțele uneia dintre ele, care-i cere ajutorul. Singurul ajutor pe care l-a putut oferi bărbatul a fost să le filmeze în continuare, deși, la un moment dat, rușinat de gestul său s-a îndepărtat un pic... De ce a simțit nevoia sa filmeze o astfel de dramă, numai cel care a făcut-o poate răspunde la o astfel de întrebare!

ATENTIE! Imagini dure care pot afecta emoțional!

Alte stiri din Externe

Ultima oră