A murit fiul celei mai bătrâne persoane din lume. Câţi ani avea

19 Apr 2017 | scris de Gabriela Antoniu
A murit fiul celei mai bătrâne persoane din lume. Câţi ani avea

Harold Fairweather, fiul femeii despre care se crede că este cea mai bătrână persoană din lume, a murit, relatează theguardian.com. El locuia împreună cu mama sa, Violet Brown, în Jamaica.

Îngrijitoarea familiei, Elaine McGrowder, a declarat că Harold Fairweather, în vârstă de 97 de ani, fusese recent bolnav, dar părea că şi-a revenit. McGrowder a mai spus că miercuri dimineaţa Fairweather s-a simţit ameţit, iar starea sa s-a deteriorat rapid, murind în aceeaşi zi. Fairweather locuia împreună cu mama sa, în vârstă de 117 ani, Violet Brown, în Duanvale, o comunitate rurală de nord-vestul Jamaicăi. El s-a născut şi a crescut în Duanvale, dar a trăit mult timp în Marea Britanie, înainte de a se întoarce în Jamaica.

Violet Brown a fost declarată recent de Grupul pentru cercetări gerontologice ca fiind cea mai bătrână persoană din lume, pe baza unor documente de naştere credibile. Ea s-a născut la 10 martie 1900 şi a devenit cea mai bătrână persoană din lume după decesul italiencei Emma Morano, la 8 aprilie.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră