Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan - video

23 Mai 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan - video

Tu când ți-ai întrebat ultima dată corpul dacă mai poate? Când ți-ai menajat creierul de tot ce este nociv în jur? Când ai dat curs strigătului de ajutor al sufletului? La o primă citire, pot părea simple truisme, însă sunt adevăruri pe care deseori preferăm să le igorăm.

Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan, unul dintre cei mai mari specialiști români în neurologie și psihiatrie, este o poveste de interlocutor. Pornim împreună cu domnia-sa într-o poveste a cuvintelor despre „Inteligența Materiei”, dar și despre perpetua căutare a sensului vieții, în vreme de pace sau de război.

Fascinant la invitatul lui Marius Tucă este întrebarea pe care a urmărit-o, a dezvoltat-o, a sădit-o și a hrănit-o în fiecare etapă a vieții sale: „ce sens are viața - să te bucuri sau să suferi?”

O discuție emoționantă despre căutarea sensului pierdut, o călătorie a sufletului, a minții, a iertării și a credinței, într-o perioadă în care temelia lucrurilor solide se surpă mai mult cu fiecare zi. Până la urmă, cine suntem și încotro ne îndreptăm?

„N-am fost creați de Dumnezeu să suferim, biologia noastră o demonstrează: avem nevoie de fericire” (Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan)

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

 

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră