Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Crin Antonescu - video

27 Apr 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Crin Antonescu - video

Mulți au văzut în el un lider cu carismă, vocație politică, dar și un viitor președinte al României. Paradoxal însă, în 2016, avea să dispară complet din viața publică și politică, lăsând în urmă o enigmă nelămurită până în zilele noastre.

Crin Antonescu, fost președinte al PNL - “rara avis” în peisajul public românesc - vorbește la Marius Tucă despre lumea politică de astăzi, dar și despre strategii, alegeri și decizii noi la vremuri noi. Cum (pre)vede un fost politician sfârșitul războiului din Ucraina, dar și resetarea marilor puteri pe harta lumii?

În politică, l-au trădat prietenii sau adversarii? Privind în urmă, ce regrete și ce dezamăgiri are fostul președinte al PNL? Revenirea lui Crin Antonescu în politică ar putea  însemna reinventarea liberalilor? Se mai gândește invitatul lui Marius Tucă să ajungă, într-o zi, președintele României?

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră