Musk: „Războiul va veni indiferent dacă vrem sau nu”

24 Apr 2024
Musk: „Războiul va veni indiferent dacă vrem sau nu”

Miliardarul american și unul dintre cei mai bogați oameni din lume, Elon Musk, a afirmat pe X că va izbucni un război civil în Occident din cauza situației din jurul migranților.

Războiul va veni indiferent dacă vrem sau nu”, a scris el pe rețeaua de socializare X, comentând observațiile lui Gad Saad, un profesor canadian de origine libaneză, care a afirmat „calea pe care o ia Occidentul va avea ca rezultat război civil. ”

Saad a spus că țările occidentale comit „sinucidere civilizațională”. „Mulți bărbați occidentali care acum dorm la volan se vor trezi și își vor da seama că nu le place să fie împinși în țara lor natală; nu le place ca femeile lor să fie atacate; nu le place ca libertățile lor limitate; nu le place ca credințele lor să fie lipsite de respect”, a remarcat el.

"De mulți ani, am avertizat că calea pe care o ia Occidentul va duce la război civil. Ar putea dura 5 ani, 50 de ani sau 100 de ani, dar este inevitabil. Occidentul ar fi putut rezolva aceste probleme în mod repetat în mod pașnic, dar refuză să se auto-corecteze din calea sa de sinucidere civilizațională. Mulți bărbați occidentali care acum dorm se vor trezi și își vor da seama că nu le place să fie împinși în țara lor natală; nu le place ca femeile lor să fie atacate; nu le place ca libertățile lor să fie limitate; nu le place ca credințele lor să fie nerespectate. Odată ce se întâmplă acest lucru, pregătiți-vă pentru o perioada urâtă. Cei care cred că câștigă incursiuni în Occident vor afla în curând că nu toți bărbații occidentali sunt castrați nevertebrați. Salvează acest tweet și nu uita niciodată cine te-a avertizat."

a scris Gad Saal pe X

Anterior, Musk a spus că problemele migrației din SUA amenință însăși existența statului american. El a calificat, de asemenea, politica de migrație a SUA drept nebună, deoarece în ultimii trei ani a permis intrarea în țară a peste 7 milioane de migranți ilegali.

Alte stiri din Externe

Ultima oră